De MBS holding bestaat uit de volgende 5 BV's:

MBS Beton BV

MBS beton BV, “Dé keerwandspecialist”, is onderdeel van de MBS holding. Wij produceren diversen prefab betonproducten waaronder keerwanden, sleufsilowanden, vloerplaten, stapelblokken en waterputten. MBS beton richt zich zowel op de infra als op de agrarische sector. De kracht van MBS beton zit hem in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

“Binnen de agrarische sector levert MBS beton mest- en sleufsilo’s. Gezien het groot aantal type sleufsilowanden hebben wij voor iedere toepassing de juiste oplossing”. Tevens is MBS beton de juiste partij voor u als het gaat om erfverharding , verharding voor sleufsilo’s, kavelpaden en opslagterreinen. Wij realiseren zowel kleine mestopslagen als grotere sleufsilo opstellingen.

Ook binnen de Infra zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om het toepassen van keerwanden. Hierbij kunt u denken aan hellingbanen, gemeentewerven, grondkerende constructies binnen de infra, eventueel geschikt voor zwaar verkeer. Ook kunnen wij u vloerplaten aanbieden welke geschikt zijn voor zwaar verkeer. Naast de standaard uitstraling kunnen wij u ook keerwanden aanbieden met een verdikte “kop” of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij u keerwanden leveren in de kleur antraciet of de zichtzijde voorzien van een structuur.

Kijk op deze site bij producten voor meer informatie.

MBS Betontrappen en Speciaalproducten BV

MBS Betontrappen en Speciaalproducten BV heeft een groot aanbod van geprefabriceerde betontoepassingen. Van oorsprong zijn wij gespecialiseerd in prefab betonnen trap- en bordeselementen, maar inmiddels maken we een groot aantal prefab producten voor zowel de civiele bouw, woningbouw als de utiliteitsbouw.

Omdat elk bouwproject uniek is worden alle geprefabriceerde onderdelen uitgetekend en berekend. MBS Betontrappen en Speciaalproducten biedt u altijd maatwerk, wat de garantie is voor een perfecte aansluiting op uw individuele wensen. Omdat de prefab betonelementen door ons zelf geproduceerd worden kunnen wij u een snelle levertijd garanderen. Onderstaand een overzicht van ons aanbod:

  • Trapelementen
  • Bordeselementen
  • Galerij- en balkonplaten
  • Blok- en stapeltreden
  • Kolommen
  • Fundatieblokken
  • Betonbruggen
  • Zitbankelementen

Meer informatie vindt u op de website van MBS Betontrappen BV.

MultiBeton BV

Onze MBS-productie locatie aan de Hoogewaard 4 te Vianen produceert een scala aan geprefabriceerde betonproducten waarbij de nadruk ligt op het zware werk. Kelderwanden, keerwanden, balken, kolommen, liggers, bruggen, speciaalproducten.
Er zijn een vijftigtal stalen tafels waarvan de grootste maar liefst 30 x 8 meter is (uit één stuk) voorzien van verwarming. Hierop kunnen we zomer en winter elke dag één of meerdere elementen per tafel per dag produceren. We gebruiken ook speciale maatwerkmallen waarin kwaliteitsproducten zoals gedraaide betontrappen, balken en bordessen op maat worden gemaakt. Tevens zijn er verstelbare standaardmallen aanwezig voor de snelle en goedkope productie van eenvoudige rechte steektrappen, keerwanden, vloerplaten, breedplaatvloeren etc.

Doordat MBS engineering, productie en montage zelf uitvoert is een bijzonder snelle levertijd mogelijk. Zoals gebruikelijk zijn KOMO en CE-en ISO normering aanwezig.
De eigen tekenafdeling maakt de productietekeningen en bepaalt de maatvoering op de tafels. Betonelementen kunnen bij MultiBeton BV ook in gekleurde beton worden gestort. Alle producten worden in zelfverdichtende beton gestort. Er is een gecertificeerde betoncentrale en proeflaboratorium aanwezig om kubussen van uw product te testen en onder KOMO-keur te leveren. Buiten is 4,5 hectare opslagruime met bovenloopkraan beschikbaar om de betonproducten op te slaan en bij grote werken just-in-time te kunnen leveren.
In de fabriek zijn drie zware bovenloopkranen aanwezig die elk 25 ton kunnen hijsen, gezamenlijk 75 ton. Soms komen er bij extreme elementen zelfs één of meerdere mobiele telescoopkranen aan te pas om de elementen uit de mal te tillen. Zoals u begrijpt staan wij open om al uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen.

Meer informatie vindt u op de website van MultiBeton BV.

MultiBouwSystemen BV

De specialiteit van MultiBouwSystemen te Soest is kelderbouw in deruimste zin van het woord. Kelders in alle soorten en maten. Voornamelijk woonhuiskelders, appartementencomplexen, parkeergarages maar ook bergbezinkbassins waterbuffertanks en civiele werken. Door de afzinktechniek zijn we sterk geworden in ondergrondse uitbreidingen van bestaande woningen, maar ook bij grote kelders onder winkelcentra zoals parkeergarages in bebouwde of vervuilde omgevingen. Wij verzorgen het gehele bouwtraject vanaf ontwerp tot plaatsing op de bouwplaats.

Wij bieden schriftelijk 10 jaar garantie op waterdichtheid! Dit is mogelijk doordat wij van begin tot eind het gehele bouwproces begeleiden. Ook verzorging van de aansluiting met de verdere opbouw en de cascobouw is daarom bij ons in veilige handen, wij voeren het overleg met andere partijen op de bouwplaats zoals aannemers, constructeurs en opzichters van de gemeente. De kelder wordt altijd op maat gemaakt aan de hand van de specifieke wensen van u als opdrachtgever of uw architect/aannemer die de verdere opbouw verzorgd. Doordat wij de geprefabriceerde onderdelen van de kelder zelf produceren in onze fabriek te Vianen kunnen we een bijzonder korte levertijd en goedkope plaatsing garanderen in de Benelux. Alles is mogelijk: geïntegreerde zwembaden, inritten voor auto’s, parkeergarages, liftschachten enz. Kijk op multibouwsystemen.nl om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Bij MultiBouwSystemen B.V. kunt u niet alleen terecht voor de bouw van een kwalitatief hoogwaardige kelder, casco, maar ook voor productie en plaatsing van prefab zwembaden en voor de productie van zware betonproducten zoals balken, kolommen en brugliggers. Omdat veiligheid ook in de bouw voorop staat, heeft MBS al ruim tien jaar een volledige VCA**-certificering. Al onze medewerkers functioneren volgens de VCA-richtlijnen en leveren dus niet alleen vakmanschap maar tevens een geruststellende dosis zekerheid op de bouw.

Meer informatie vindt u op de website van MultiBouwSystemen BV.

MBS Cascobouw BV

MBS Cascobouw produceert en monteert zelfstandig met een eigen productielocatie langs de snelweg A2 en de A27 in Vianen. Wij kunnen u een breed scala aan mogelijkheden bieden in de ruwbouwfase van een project. MBS Cascobouw is een van de weinige betonbouwers op de markt die een totaalconcept op de markt kan zetten en zelf monteren en de engineering zelfstandig uit kan voeren onder minimaal categorie 5 van de criteria 73-06. Daarbij wordt enginering, productie maar ook de montage door eigen mensen uitgevoerd. Dit geld voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw.
MBS Cascobouw neemt een vooraanstaande positie in bij de productie en montage van diverse voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonelementen van de woning- en utiliteitsbouw. Door de knowhow op het gebied van huidige bouwsystemen en het ontwikkelen van nieuwe systemen wordt deze sterke concurrentiepositie behouden.

Goed doordachte en geplande ruwbouw is de basis voor elk nieuwbouwproject. De MBS Groep als geheel is met haar jarenlange ervaring dé specialist in het plannen, coördineren en uitvoeren van alle aspecten van de betonnen ruwbouw. Door in een vroeg stadium te participeren in het overleg tussen opdrachtgever, engineering, constructeurs, de fabriek en de montage, stroomlijnt zij het bouwproces. Dit bespaart tijd en kosten.
Of het nu gaat om de ruwbouw van middelgrote bedrijfspanden en kantoren, betonwerk voor unieke bouwprojecten, prefab skeletbouw, kelderbouw voor omvangrijke nieuwbouwprojecten of complete vloerconstructies, MBS zorgt samen met haar partners voor een efficiënte planning en een perfecte uitvoering. Kortom, MBS is dé partner, coördinator en uitvoerder voor de beste basis in prefab beton.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Cascobouw BV.

MBS Beton & sociale media

Laatste MBS Beton tweets

MBS Beton Nieuwsbrief

Bekijk onze afgelopen nieuwsbrieven of schrijf u hieronder in:

Video: Sleufsilo's Suikerunie

Bij De SuikerUnie te Dinteloord heeft MBS Beton 6 sleufsilo's gerealiseerd van 422 cm hoog. Deze sleufsilo's worden gebruikt voor pulpopslag.

Video: De MBS Afzinkkelder

Hieronder ziet u een demonstratie filmpje van de MBS afzinkkelder.

Bekijk ons YouTube kanaal voor al onze video publicaties.

Vijf sleufsilo's bij Otten-van Beers in Waalre gerealiseerdKeerwanden, vloerplaten en waterput voor dhr. Hessels uit WittelteKeerwanden voor grondkering in HilversumVaste mestopslag en uitbreiding sleufsilo's bij dhr. Lansmann in Bad BentheimKeerwanden Kooipark LeidenKeerwanden spoorzone ElstGreenline sleufsilo's in MaarsbergenKeerwanden als erfafscheiding in Hollandsche RadingZes sleufsilo's bij fam. Kimenai in Dongen geplaatstHonderden meters keerwand in Groesbeek geplaatstKeerwanden in tuin in HilversumEerste sleufsilo bij Mts. Liebrecht geplaatstModulobloc toegepast bij Schagen InfraDerde sleufsilo geplaatst bij De Bie in ZeistDerde sleufsilo geplaatst bij Peek in BunnikNieuwe sleufsilo's bij Ten Klooster in RuinerwoldKeerwanden toegepast bij overdekte opslagOpslagterrein van Van Rijnsoever is vernieuwdVoeropslag te NieuwleusenNieuwe tribune voor Naardense hockeyverenigingRubberopslag in Nederweert4 sleufsilo’s op de terp in WaspikMestplaat bij Dijkshoorn in ZevenhuizenNieuwe sleufsilo’s voor De Wit uit Erichem.Antracietkleurige keerwanden in “Het Dorp”Sleufsilo's in DeurneVoeropslag voor varkenshouderij Beulink BVOpvang en infiltratie van hemelwater in OisterwijkDerde silo reeds geplaatst in Spanbroek.Bij Fam. Van den Kieboom te Breda staan de sleufsilowanden er weer netjes bij.Talen Houtzagerij kiest voor een combinatie van hout en beton3 nieuwe sleufsilo’s voor Van de VenneOok Kleinjan’s Aardappelhandel BV past keerwanden toe voor opslagUitbreiding bij Fam. G. Lansmann in Bad Bentheim gerealiseerdSleufsilo’s geplaatst in BiddinghuizenBij Admiraal in Sijbekarspel is de 2e silo geplaatstBedrijfstoegang voorzien van prefab beton.Sleufsilowanden geplaatst in Alphen.Scheidingswand geplaatst op erfgrensCLTV bouwt aan de toekomstBij MTS Goossens te Heerle is ook een nieuwe silo geplaatst.Sleufsilowanden voor vaste mestopslagBij Van Enckevort in Kelpen-Oler zijn deze week 3 sleufsilo’s gerealiseerd.Keerwanden voor Van PoppelNieuwe sleufsilo's voor Van IttersumSleufsilowanden geplaatst in Bergen op Zoom.Scheidingswand van 3 meter hoogte uitgevoerd in keerwanden.Bij Loonbedrijf Van Kuijk zijn de eerste wanden geplaatst.Prefab betonplaten, prima verharding.Nieuwe sleufsilo geleverd te Tull en t Waal.Zojuist gerealiseerd: laadkuil in NeunenOok in Deurne staan de sleufsilowanden weer op hun plaats.Keerwanden geplaatst langs toegangsweg McDrive te EindhovenKeerwanden in de bloemetjes gezetGrondkering rondom villa te AerdenhoutKeerwanden geleverd te FijnaartKeerwanden voor Baandeel B09 te AmsterdamBij Kooyman te Steenderen is de derde sleufsilo geplaatstBetonnen uitlekbak geplaatst in MonnickendamNieuwe sleufsilo voor fam. Griffioen–OudejansKeerwanden als terreinafbakening te AmsterdamNieuwe sleufsilo bij MTS Huigen.Nieuwe sleufsilo's in Tubbergen gerealiseerd.Voorbereidingen zijn getroffen voor een goede basis voor sleufsilo’sBij Van de Linden staan de nieuwe silo's er weer netjes bij.Uitbreiding bij Van Zuylen te BreukelenKeerwanden voor Maria van Artois en De Nieuwe Blide te TerneuzenKeerwanden voor bulkopslag in havengebied TerneuzenKeerwanden als erfafscheiding op bedrijventerrein.Nieuwe sleufsilo’s in Zuid-BeijerlandKeerwanden als basis voor overkapte opslag voor stro en mestNieuwe sleufsilo's voor Admiraal te Sijbekarspel.Keerwanden verlagen drempel voor winkelend publiek.Historische wijk in een nieuw jasjeMooie impressie van gerealiseerd project te Steenderen.Lage keerwanden voor kantopsluiting aan de Havenstraat te HilversumFlexibele opslagcapaciteit op een snelle manier realiseren, dat kan ....Uniek project in OudemirdumSleufsilowanden in Cothen keren de kuilCUAGRI–wanden, een mooie “tussenoplossing” bij het realiseren van voeropslagNieuwe sleufsilo’s gerealiseerd in RiethovenKeerwanden voor McDonalds te VurenNieuwe sleufsilo’s voor MTS Vermeeren – Frijters te RijsbergenKeerwanden voor tennisvereniging L.T.V. RandenbroekKeerwanden toegepast in Hilversum bij “De Witte Prinses”Nieuwe sleufsilo's voor fam. Reijm te Dronten.Keerwanden toegepast als grondkering bij hoogteverschilMBS Beton brengt sleufsilo aan in Kapelle.Grondkerende opstelling langs treinspoor AmersfoortKeerwanden voorzien van sparing.Keerwanden toegepast bij laaddocksKeerwanden toegepast bij trappenhuis.Keerwanden voor opslag van cacaoKeerwanden voor de gemeentewerf te Brummen