De MBS holding bestaat uit de volgende 5 BV's:

MBS Beton BV

MBS Beton, ‘Uw keerwandspecialist’, is onderdeel van de MBS holding. Wij produceren diverse prefab betonproducten waaronder:

MBS Beton richt zich zowel op de infra als op de agrarische sector. De kracht van MBS Beton zit hem in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

Binnen de agrarische sector levert MBS Beton mest- en sleufsilo’s. Gezien het groot aantal type sleufsilowanden hebben wij voor iedere toepassing de juiste oplossing. Tevens is MBS Beton de juiste partij voor u als het gaat om erfverharding , verharding voor sleufsilo’s, kavelpaden en opslagterreinen. Wij realiseren zowel kleine mestopslagen als grotere sleufsilo opstellingen.

Ook binnen de infra zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om het toepassen van keerwanden. Hierbij kunt u denken aan hellingbanen, gemeentewerven, grondkerende constructies binnen de infra, eventueel geschikt voor zwaar verkeer. Ook kunnen wij u vloerplaten aanbieden welke geschikt zijn voor zwaar verkeer. Naast de standaard uitstraling kunnen wij u ook keerwanden aanbieden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij u keerwanden leveren in de kleur antraciet of de zichtzijde voorzien van een structuur.

Kijk op deze site bij producten voor meer informatie.

MBS Betontrappen en Speciaalproducten BV

MBS Betontrappen en Speciaalproducten heeft een groot aanbod van geprefabriceerde betontoepassingen. Van oorsprong zijn wij gespecialiseerd in prefab betonnen trap- en bordeselementen maar inmiddels maken we een groot aantal prefab producten voor zowel de civiele bouw en woningbouw als de utiliteitsbouw.

Omdat elk bouwproject uniek is, worden alle geprefabriceerde onderdelen uitgetekend en berekend. MBS Betontrappen en Speciaalproducten biedt u altijd maatwerk wat de garantie is voor een perfecte aansluiting op uw individuele wensen. Omdat de prefab betonelementen door ons zelf geproduceerd worden, kunnen wij u een snelle levertijd garanderen. Onderstaand een overzicht van ons aanbod:

  • Trapelementen
  • Bordeselementen
  • Galerij- en balkonplaten
  • Blok- en stapeltreden
  • Kolommen
  • Fundatieblokken
  • Betonbruggen
  • Zitbankelementen

Meer informatie vindt u op de website van MBS Betontrappen en Speciaalproducten.

MultiBeton BV

Onze MBS productielocatie aan de Limiet 23a te Vianen produceert een scala aan geprefabriceerde betonproducten waarbij de nadruk ligt op het zware werk zoals kelderwanden, keerwanden, balken, kolommen, liggers, bruggen en speciaalproducten. Er zijn een vijftigtal stalen tafels waarvan de grootste maar liefst 30 x 8 meter is (uit één stuk) voorzien van verwarming. Hierop kunnen we zomer en winter elke dag één of meerdere elementen per tafel per dag produceren. We gebruiken ook speciale maatwerkmallen waarin kwaliteitsproducten zoals gedraaide betontrappen, balken en bordessen op maat worden gemaakt. Tevens zijn er verstelbare standaardmallen aanwezig voor de snelle en goedkope productie van eenvoudige rechte steektrappen, keerwanden, vloerplaten, breedplaatvloeren etc.

Doordat MBS de engineering, productie en montage zelf uitvoert, is een bijzonder snelle levertijd mogelijk. Zoals gebruikelijk zijn KOMO en CE-en ISO normering aanwezig.

De eigen tekenafdeling maakt de productietekeningen en bepaalt de maatvoering op de tafels. Betonelementen kunnen bij MultiBeton ook in gekleurd beton worden gestort. Alle producten worden in zelfverdichtend beton gestort. Er zijn een gecertificeerde betoncentrale en proeflaboratorium aanwezig om kubussen van uw product te testen en onder KOMO-keur te leveren.

Buiten is 4,5 hectare opslagruime met bovenloopkraan beschikbaar om de betonproducten op te slaan en bij grote werken just-in-time te kunnen leveren. In de fabriek zijn drie zware bovenloopkranen aanwezig die elk 25 ton kunnen hijsen, gezamenlijk 75 ton. Soms komen er bij extreme elementen zelfs één of meerdere mobiele telescoopkranen aan te pas om de elementen uit de mal te tillen.

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet te komen.

Meer informatie vindt u op de website van MultiBeton BV.

MultiBouwSystemen BV

De specialiteit van MultiBouwSystemen is kelderbouw in de ruimste zin van het woord. Hierbij kan gedacht worden aan woonhuiskelders, appartementencomplexen, parkeergarages maar ook aan bergbezinkbassins, waterbuffertanks en civiele werken. Door de afzinktechniek zijn we sterk geworden in ondergrondse uitbreidingen van bestaande woningen maar ook in grote kelders onder winkelcentra zoals parkeergarages in bebouwde of vervuilde omgevingen. Wij verzorgen het gehele bouwtraject vanaf ontwerp tot plaatsing op de bouwplaats.

Wij bieden schriftelijk 10 jaar garantie op waterdichtheid! Dit is mogelijk doordat wij van begin tot eind het gehele bouwproces begeleiden. Ook verzorging van de aansluiting met de verdere opbouw en de cascobouw is daarom bij ons in veilige handen. Wij voeren het overleg met andere partijen op de bouwplaats zoals aannemers, constructeurs en opzichters van de gemeente. De kelder wordt altijd op maat gemaakt aan de hand van de specifieke wensen van u als opdrachtgever of uw architect/aannemer die de verdere opbouw verzorgd. Doordat wij de geprefabriceerde onderdelen van de kelder zelf produceren in onze fabriek te Vianen kunnen we een bijzonder korte levertijd en goedkope plaatsing garanderen in de Benelux. Alles is mogelijk: geïntegreerde zwembaden, inritten voor auto’s, parkeergarages, liftschachten etc. Kijk op multibouwsystemen.nl om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Omdat veiligheid ook in de bouw voorop staat, heeft MultiBouwSystemen al ruim tien jaar een volledige VCA**-certificering. Al onze medewerkers functioneren volgens de VCA-richtlijnen en leveren dus niet alleen vakmanschap maar tevens een geruststellende dosis zekerheid op de bouw.

Meer informatie vindt u op de website van MultiBouwSystemen BV.

MBS Cascobouw BV

MBS Cascobouw produceert en monteert zelfstandig met een eigen productielocatie in Vianen. Wij kunnen u een breed scala aan mogelijkheden bieden in de ruwbouwfase van een project. MBS Cascobouw is één van de weinige betonbouwers op de markt die een totaalconcept op de markt kan zetten en monteren en de engineering zelfstandig uit kan voeren onder minimaal categorie 5 van de criteria 73-06. Daarbij worden enginering en productie maar ook de montage door eigen mensen uitgevoerd. Dit geldt voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

MBS Cascobouw neemt een vooraanstaande positie in bij de productie en montage van diverse voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonelementen van de woning- en utiliteitsbouw. Door de knowhow op het gebied van huidige bouwsystemen en het ontwikkelen van nieuwe systemen wordt deze sterke concurrentiepositie behouden.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Cascobouw BV.

MBS Hybrid Casco BV

MBS Hybrid Casco levert grondgebonden woningen waarbij het betoncasco als warmtebuffer wordt ingezet. Vanaf 2020 moeten alle woningen verplicht energieneutraal worden gebouwd. MBS Hybrid Casco speelt hier nu al op in met een voordelig en snel gebouwd casco dat is voorzien van alle moderne technische innovaties. Kozijnen met driedubbel glas worden in onze fabriek in Vianen al ingestort om luchtdichtheid te garanderen en montagekosten op de bouw te besparen. In de vloeren en wanden worden leidingen ingestort waardoor het betoncasco thermisch geactiveerd wordt en comfortabel en duurzaam verwarmd en gekoeld kan worden. Zoveel mogelijk installatiewerk kan op de fabriek worden uitgevoerd om faalkosten op de bouw te reduceren.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Hybrid Casco.

MBS Beton & sociale media

Laatste MBS Beton tweets

MBS Beton Nieuwsbrief

Bekijk onze afgelopen nieuwsbrieven of schrijf u hieronder in:

Video: Sleufsilo's Suikerunie

Bij De SuikerUnie te Dinteloord heeft MBS Beton 6 sleufsilo's gerealiseerd van 422 cm hoog. Deze sleufsilo's worden gebruikt voor pulpopslag.

Video: Silage Safe

Bekijk hieronder het interview met melkveehouder Xavier Renard over zijn ervaringen met het Silage Safe afdeksysteem.

Bekijk ons YouTube kanaal voor al onze video publicaties.

Hoge wanden voor flexibele opslagAntracietkleurige keerwanden voor een mooi uitzicht in RoosendaalNieuwe sleufsilo voor vof BootsmaKeerwanden voor succesvol MultiPark SoestKapschuur in Twello gebouwd met keerwandenKeerwanden voor uitbreiding hoofdkantoor JumboKeerwanden voor reconstructie TenneT stationVoormalig melkveehouder kiest voor groenSilage Safe afdeksysteem tijdbesparend voor maatschap Van GosligaTwee sleufsilo’s voor nieuwbouw in PanningenNieuwe sleufsilo voor Mts. van WijkSleufsilo en afdeksysteem voor Mts. FuiteTweede sleufsilo in NoordhornKeerwanden voor kartbaanVaste mestopslag in HoltenNieuwe sleufsilo voor Puurveen MelkveeStrakke sleufsilo met asfalt in WinterswijkNieuwe sleufsilo voor veehouder in BoornbergumKeerwanden als terreinafscheiding voor brandweer HoogerheideKeerwanden voor waterbouwkundig kunstwerk in UtrechtKeerwanden voor fietsenstalling Spinozacampus AmsterdamNieuwe sleufsilo voor veehouderijbedrijf NoorlanderSleufsilowanden in bijzondere kleur voor PonyparkCityMBS Beton levert oeverzwaluwwanden voor Het Groninger LandschapZes sleufsilo's gerealiseerd in BrummenKeerwanden voor station Nijmegen GoffertVloerplaten voor uitbreiding boomkwekerij ZundertKeerwanden voor opvang hoogteverschil in BarneveldVloerplaten voor Agruniek RijnvalleiDubbelkerende keerwanden voor Ycatch Den HaagMelkveebedrijf Schellekens gaat bij uitbreiding voor groenAgricon Grove vloerplaten voor manege in DordrechtKeerwanden voor opslagmogelijkheid in paardenstal in SliedrechtKeerwanden om hoogteverschil op te vangen in DordrechtEén sleufsilo geplaatst bij melkveebedrijf Van der GunKeerwanden voor woningen in voormalige LTS VeghelVerlegging Golfbaan Leeuwenbergh Den HaagVan der Tol Hoveniers en terreininrichters – terreininrichting Careyn WeddesteynKeerwanden MBS Beton voor spoorzone ElstOntwikkeling van De Transformatie te ArnhemMBS Beton realiseert opslagmogelijkheden bij nieuwe schaapskooi in LoenenDhr. Zeeuw uit Schipluiden gaat voor groenTwee nieuwe sleufsilo’s voor dhr. de Jong in VeenhuizenOok melkveebedrijf Leijzer gaat voor gemak en kwaliteit met Silage SafeTwee sleufsilo's gerealiseerd in SellingenVijf sleufsilo's bij Otten-van Beers in Waalre gerealiseerdKeerwanden, vloerplaten en waterput voor dhr. Hessels uit WittelteKeerwanden voor grondkering in HilversumVaste mestopslag en uitbreiding sleufsilo's bij dhr. Lansmann in Bad BentheimKeerwanden Kooipark LeidenGreenline sleufsilo's in MaarsbergenKeerwanden als erfafscheiding in Hollandsche RadingZes sleufsilo's bij fam. Kimenai in Dongen geplaatstHonderden meters keerwand in Groesbeek geplaatstKeerwanden in tuin in HilversumEerste sleufsilo bij Mts. Liebrecht geplaatstModulobloc toegepast bij Schagen InfraDerde sleufsilo geplaatst bij De Bie in ZeistDerde sleufsilo geplaatst bij Peek in BunnikNieuwe sleufsilo's bij Ten Klooster in RuinerwoldKeerwanden toegepast bij overdekte opslagOpslagterrein van Van Rijnsoever is vernieuwdVoeropslag te NieuwleusenNieuwe tribune voor Naardense hockeyverenigingRubberopslag in Nederweert4 sleufsilo’s op de terp in WaspikMestplaat bij Dijkshoorn in ZevenhuizenNieuwe sleufsilo’s voor De Wit uit Erichem.Antracietkleurige keerwanden in “Het Dorp”Sleufsilo's in DeurneVoeropslag voor varkenshouderij Beulink BVOpvang en infiltratie van hemelwater in OisterwijkDerde silo reeds geplaatst in Spanbroek.Bij Fam. Van den Kieboom te Breda staan de sleufsilowanden er weer netjes bij.Talen Houtzagerij kiest voor een combinatie van hout en beton3 nieuwe sleufsilo’s voor Van de VenneOok Kleinjan’s Aardappelhandel BV past keerwanden toe voor opslagUitbreiding bij Fam. G. Lansmann in Bad Bentheim gerealiseerdSleufsilo’s geplaatst in BiddinghuizenBij Admiraal in Sijbekarspel is de 2e silo geplaatstBedrijfstoegang voorzien van prefab beton.Sleufsilowanden geplaatst in Alphen.Scheidingswand geplaatst op erfgrensCLTV bouwt aan de toekomstBij MTS Goossens te Heerle is ook een nieuwe silo geplaatst.Sleufsilowanden voor vaste mestopslagBij Van Enckevort in Kelpen-Oler zijn deze week 3 sleufsilo’s gerealiseerd.Keerwanden voor Van PoppelNieuwe sleufsilo's voor Van IttersumSleufsilowanden geplaatst in Bergen op Zoom.Scheidingswand van 3 meter hoogte uitgevoerd in keerwanden.Bij Loonbedrijf Van Kuijk zijn de eerste wanden geplaatst.Prefab betonplaten, prima verharding.Nieuwe sleufsilo geleverd te Tull en t Waal.Zojuist gerealiseerd: laadkuil in NeunenOok in Deurne staan de sleufsilowanden weer op hun plaats.Keerwanden geplaatst langs toegangsweg McDrive te EindhovenKeerwanden in de bloemetjes gezetGrondkering rondom villa te AerdenhoutKeerwanden geleverd te FijnaartKeerwanden voor Baandeel B09 te AmsterdamBij Kooyman te Steenderen is de derde sleufsilo geplaatstBetonnen uitlekbak geplaatst in MonnickendamNieuwe sleufsilo voor fam. Griffioen–OudejansKeerwanden als terreinafbakening te AmsterdamNieuwe sleufsilo bij MTS Huigen.Nieuwe sleufsilo's in Tubbergen gerealiseerd.Voorbereidingen zijn getroffen voor een goede basis voor sleufsilo’sBij Van de Linden staan de nieuwe silo's er weer netjes bij.Uitbreiding bij Van Zuylen te BreukelenKeerwanden voor Maria van Artois en De Nieuwe Blide te TerneuzenKeerwanden voor bulkopslag in havengebied TerneuzenKeerwanden als erfafscheiding op bedrijventerrein.Nieuwe sleufsilo’s in Zuid-BeijerlandKeerwanden als basis voor overkapte opslag voor stro en mestNieuwe sleufsilo's voor Admiraal te Sijbekarspel.Keerwanden verlagen drempel voor winkelend publiek.Historische wijk in een nieuw jasjeMooie impressie van gerealiseerd project te Steenderen.Lage keerwanden voor kantopsluiting aan de Havenstraat te HilversumFlexibele opslagcapaciteit op een snelle manier realiseren, dat kan ....Uniek project in OudemirdumSleufsilowanden in Cothen keren de kuilCUAGRI–wanden, een mooie “tussenoplossing” bij het realiseren van voeropslagNieuwe sleufsilo’s gerealiseerd in RiethovenKeerwanden voor McDonalds te VurenNieuwe sleufsilo’s voor MTS Vermeeren – Frijters te RijsbergenKeerwanden voor tennisvereniging L.T.V. RandenbroekKeerwanden toegepast in Hilversum bij “De Witte Prinses”Nieuwe sleufsilo's voor fam. Reijm te Dronten.Keerwanden toegepast als grondkering bij hoogteverschilMBS Beton brengt sleufsilo aan in Kapelle.Grondkerende opstelling langs treinspoor AmersfoortKeerwanden voorzien van sparing.Keerwanden toegepast bij laaddocksKeerwanden toegepast bij trappenhuis.Keerwanden voor opslag van cacaoKeerwanden voor de gemeentewerf te Brummen