Actie: Gratis drone video & foto

Vlieg met ons mee en bekijk uw boerderij vanuit de lucht!

Het oogstseizoen is momenteel in volle gang! Bij MBS Beton begrijpen we hoe belangrijk het is om uw maisoogst efficiënt op te slaan. We begrijpen dat u, als boer, tijdens het oogstseizoen hard werkt om uw waardevolle gewassen binnen te halen. Daarom bieden wij u dé oplossing voor het luchtdicht inkuilen van uw maisoogst: onze sleufsilowanden!

Om uw boerderij extra in de schijnwerpers te zetten, hebben we nu een speciale actie! Bij de afname van een sleufsilo ontvangt u een gratis dronevideo en een ingelijste A3-foto van uw boerenbedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Mathilda Bies via 035 588 18 39 of stuur een mail naar info@mbsbeton.nl.

Vliegen wij binnenkort langs bij uw boerenbedrijf?

Sleufsilowanden

MBS Beton levert sleufsilowanden van hoge betonkwaliteit. Sleufsilowanden zijn keerwanden van beton die gebruikt worden om een sleufsilo te bouwen. Een sleufsilo is een omheining van keerwanden die aan een zijde open is. Deze omheining kan dienen als mestopslag, voeropslag of opslag voor andere grondstoffen die gebruikt worden voor toepassingen in het boeren bedrijf. De hoge kwaliteit van ons beton helpt aantasting van de betonnen elementen voorkomen. 

MBS Beton beschikt over een breed aanbod sleufsilowanden in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Welke wanden geschikt zijn om de beste oplossing voor jouw project te realiseren is afhankelijk van uw wensen. U kunt bij MBS terecht voor gedegen advies en professionele uitvoer van de realisatie van uw project.

MBS Beton is onderdeel van de MBS Groep. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en adviseurs die met u meedenken. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product is waar wij van MBS voor staan. Onze productielocaties bevinden zich in Alphen aan den Rijn, Emmen en Wielsbeke (B). Wij leveren de betonproducten af op de bouwlocatie.

 

Waarom kiezen voor MBS Sleufsilo's?

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel met onze adviseurs (0) 35 588 18 39. Onze adviseurs zijn u graag van dienst met goed advies, passend bij uw situatie.

Sleufsilo actie

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
actievoorwaarden

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Bij de afname van minimaal één sleufsilowand in de maand september 2023 ontvangt u een drone video-opname en een foto van uw boerderij op A3-formaat.
  • De actie loopt van 1 september 2023 tot en met 30 september 2023.
  • MBS Beton neemt persoonlijk contact op voor het inplannen van een afspraak, zowel voor de plaatsing van de sleufsilo’s als het filmen en fotograferen van uw boerderij.

MBS Beton BV

Energieweg 2, 3762 ET Soest
Postbus 115, 3760 AC Soest

035 588 18 39
info@mbsbeton.nl
facturen@mbsbeton.nl

KvK-nummer: 32096391
Btw-nummer: NL8120.03.263.B01

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.