Afwatering

Het belang van goede afwatering

Bij MBS Beton hebben we speciale producten ontwikkeld voor efficiënte afwatering. Zo kun je ook voor de gescheiden afvoer van perssappen, percolaat en hemelwater bij ons terecht. Het is mede door de eisen die voortkomen uit milieuwetgeving van belang de afwatering op jouw bedrijf goed te organiseren. Tegelijkertijd is het zo dat een goed systeem voor gescheiden afwatering de levensduur van jouw sleufsilo of andere opslag ten goede zal komen.

Zo voorkomt u vervuiling van het milieu en boetes voor het verkeerd afvoeren van perssappen of percolaat terwijl je ook nog investeert in de duurzaamheid van jouw bedrijf. Alle reden dus om te investeren in een goede afwatering!

Wil je meer informatie over afwatering van MBS Beton en de mogelijke toepassingen? Klik hieronder om verder te lezen.

Categorieën

MBS Beton | Specialis in prefab beton

Molgoten

Verholen goten

Zandvangputten

Slibvangoten

Afvoerputjes sleufsilo

vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die u graag verder helpen.

Goede afwateringssystemen van MBS Beton

Het afwateringssyteem dat speciaal ontwikkeld is door MBS Beton voor toepassing in agri en infra sectoren, is een efficiënt systeem voor het afwateren van regenwater, overtollig water of voor het afvoeren van afvalwater.

Indien je vragen hebt over de specifieke afwatering binnen jouw bedrijf en de mogelijkheden die onze producten daarvoor bieden adviseren wij je persoonlijk contact met ons op te nemen. We bespreken dan graag met jouw de mogelijkheden.

Goten voor afwatering

De basis voor goede afwatering leggen we met onze speciaal ontwikkelde betonnen goten. De verschillende goten zijn erop ontworpen efficiënt en volgens milieuwetgeving gestelde eisen overtollig water af te voeren. Om een compleet afwateringssysteem samen te stellen is een goed inzicht in de kenmerken van de locatie waar het systeem toegepast zal worden noodzakelijk.

Indien je hier vragen over hebt adviseren we je om contact met ons op te nemen om de waterafvoer binnen jouw bedrijf te bespreken.

Molgoten

Molgoten zijn als het ware open goten die voornamelijk geschikt zijn voor het afwateren van regenwater en ander overtollig water dat niet vervuild is. Met molgoten leg je eenvoudig een afwatering aan op elke gewenste locatie.

Verholen goten

Verholen goten zijn goten die gedeeltelijk zijn afgesloten. Hierdoor zijn deze goten beter geschikt voor het opvangen en lozen van afvalwater. Ook de verholen goot is gemakkelijk te leggen om een goed drainagesysteem voor uw afvalwater aan te leggen.

Meer weten over de afwateringssystemen van MBS Beton?

Indien je met concrete vragen zit rondom jouw project en de toepassing van onze afwatering oplossingen binnen dat project, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien je graag van gedegen advies over wat voor jouw de mogelijkheden zijn.

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

4.5 / 5.0
5/5
DennisBuiter beton
Lees verder
Wij kenden MBS alleen oppervlakkig. Omdat er bepaalde keerwanden bij een ander leverancier niet leverbaar waren, kwamen we met elkaar via de vertegenwoordiger in gesprek. Dit eerste gesprek verliep naar wens van beide zijden. Wanneer wij informatie willen hebben over de voorraad, nemen wij contact op met Soest, waar we dan gelijk antwoord krijgen. Voorraad, dus snelle levering is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen we zaken doen. Verder hebben we tot op heden nog geen spijt van onze afname.
Cees NettenTuinontwerpburo
Lees verder
Er wordt op een prettige manier meegedacht en gecommuniceerd. De levering was snel en werd volgens planning afgeleverd. Keerwanden zijn mooi glad en maatvast en inschuif systeem zorgt ervoor dat ze zuiver te plaatsen zijn. Prijs / kwaliteit is prima. Volgende keer zeker weer bestellen bij MBS Beton.
Willem de VriesBUMA Handel
Lees verder
BUMA Handel doet al jaren zaken met MBS beton. We kunnen met de MBS keerwanden zowel onze agri als onze infra klanten bedienen. We kunnen vlot schakelen door de korte lijnen met verkoop en planning. Waar gehakt wordt vallen ook wel eens spaanders. Maar als het al eens fout gaat, komen we hier met elkaar altijd weer uit.
Avezaat
Lees verder
De korte lijnen en het vakkundige advies van Oscar zorgen ervoor dat wij het een zeer prettige samenwerking vinden.

Sterke samenwerkingen, tevreden klanten

Veelgestelde vragen over afwateringen

MBS Beton is al meer dan 20 jaar een autoriteit op het vlak van betonplaten, keerwanden en andere betonproducten. Dat wij beschikken over de nodige ervaring om jouw project tot een succes te maken, blijkt uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar uitgevoerd hebben. Gedurende de jaren hebben we dan ook vele mooie en succesvolle samenwerkingen gehad, waaraan we een mooi netwerk van onder andere lokale hoveniers en grondwerkers hebben overgehouden. Met ons netwerk kunnen we jouw project snel en vakkundig realiseren.

MBS is volledig gecertificeerd volgens KOMO en Kiwa keurmerk en CE markering. Voor jouw als klant betekent dit een stukje zekerheid over de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van de betonplaten en andere producten die je in onze webwinkel vindt.

In contact komen met MBS kan zowel telefonisch (035 588 18 39) als via e mail (info@mbsbeton.nl).

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.