Betonplaten

Hoge kwaliteit betonplaten voor agri toepassingen

Bij MBS Beton vind je betonnen platen voor allerlei verschillende doeleinden. Net als onze andere betonproducten zijn ook onze betonplaten van de hoogste betonkwaliteit. Dit maakt onze platen geschikt voor vele verschillende toepassingen in de agri sector. Je kunt bij MBS Beton terecht voor eerlijk en goed advies over onze producten, persoonlijke service en een tijdige levering en plaatsing van onze producten. Zo zijn wij de ijzersterke partner waarop je kunt bouwen.

Wil je meer informatie over betonplaten van MBS Beton en hun mogelijke toepassingen? Klik hieronder om verder te lezen.

Categorieën

Vellingkant

Stalen hoeklijn

Topplaten

Kavelplaten

Agricon Grove platen

Gebezemd

vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wens je een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die je graag verder helpen.

Verschillende agri betonplaten van MBS Beton

De betonplaten van hoogwaardige kwaliteit van MBS Beton zijn geschikt voor zowel blijvende toepassingen als een tijdelijke verharding van de ondergrond. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld erfverharding, vloerplaten voor sleufsilo’s of het aan laten leggen van toegangswegen en parkeerplaatsen.

Indien je op zoek bent naar een betonplaat in een specifieke afmeting of dikte adviseren wij je persoonlijk contact met ons op te nemen. We bespreken dan graag met je de mogelijkheden.

Gebezemde vloerplaten

Gebezemde vloerplaten zijn betonplaten met een grove gebezemde structuur op de bovenkant. Door deze grove structuren kunnen dergelijke betonplaten als zeer stroef geclassificeerd worden. Hierdoor zijn de gebezemde vloerplaten zeer geschikt voor erfverharding en andere doeleinden waarbij gladde betonplaten niet geschikt zijn. De gebezemde vloerplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een aslast van 12,5 ton. Ook zijn de gebezemde vloerplaten voorzien van een vellingkant en hijsvoorziening.

Kavelplaten

De kavelplaten van MBS Beton zijn speciaal ontwikkeld voor het realiseren van kavelpaden en toegangswegen op uw erf. Door de open structuur van het beton van deze kavelplaten hebben deze een stroeve bovenzijde en blijft er bij nat weer geen water op de platen staan. De kavelplaten van MBS beton zijn uitgevoerd met een dubbele wapening, vellingkant en hijsvoorziening.

Betonplaten

De betonplaten van MBS Beton kunnen voor vele verschillende doeleinden gebruikt worden in de agri sector en zijn leverbaar met of zonder KOMO-keurmerk. De betonplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes, waardoor er ook een variatie is in de aslasten. Ook zijn de betonplaten voorzien van een vellingkant en hijsvoorziening.

Topplaten

De topplaten van MBS Beton bieden een passende oplossing voor projecten binnen de agri sector. Voor zowel erfverharding, zwaar verkeer en opslag van grondstoffen en stortgoederen bieden deze platen een uitkomst. De topplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van een toplaag met betonkwaliteit C60/75. De topplaten zijn in verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar en zijn voorzien van een vellingkant en hijsvoorziening.

MBS Betonplaten gebruiken voor uw agri project?

Indien je met concrete vragen zit rondom jouw project en de toepassing van betonplaten binnen dat project, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien je graag van gedegen advies over wat voor jouw de mogelijkheden zijn.

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

4.5 / 5.0
5/5
DennisBuiter beton
Lees verder
Wij kenden MBS alleen oppervlakkig. Omdat er bepaalde keerwanden bij een ander leverancier niet leverbaar waren, kwamen we met elkaar via de vertegenwoordiger in gesprek. Dit eerste gesprek verliep naar wens van beide zijden. Wanneer wij informatie willen hebben over de voorraad, nemen wij contact op met Soest, waar we dan gelijk antwoord krijgen. Voorraad, dus snelle levering is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen we zaken doen. Verder hebben we tot op heden nog geen spijt van onze afname.
Cees NettenTuinontwerpburo
Lees verder
Er wordt op een prettige manier meegedacht en gecommuniceerd. De levering was snel en werd volgens planning afgeleverd. Keerwanden zijn mooi glad en maatvast en inschuif systeem zorgt ervoor dat ze zuiver te plaatsen zijn. Prijs / kwaliteit is prima. Volgende keer zeker weer bestellen bij MBS Beton.
Willem de VriesBUMA Handel
Lees verder
BUMA Handel doet al jaren zaken met MBS beton. We kunnen met de MBS keerwanden zowel onze agri als onze infra klanten bedienen. We kunnen vlot schakelen door de korte lijnen met verkoop en planning. Waar gehakt wordt vallen ook wel eens spaanders. Maar als het al eens fout gaat, komen we hier met elkaar altijd weer uit.
Avezaat
Lees verder
De korte lijnen en het vakkundige advies van Oscar zorgen ervoor dat wij het een zeer prettige samenwerking vinden.

Sterke samenwerkingen, tevreden klanten

Veelgestelde vragen over Betonplaten

MBS Beton is al meer dan 20 jaar een autoriteit op het vlak van betonplaten, sleufsilowanden en andere betonproducten in zowel agri als infra sector. Dat wij beschikken over de nodige ervaring om jouw project tot een succes te maken, blijkt uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar uitgevoerd hebben. Gedurende de jaren hebben we dan ook vele mooie en succesvolle samenwerkingen gehad, waaraan we een mooi netwerk van onder andere lokale hoveniers en grondwerkers hebben overgehouden. Met ons netwerk kunnen we jouw project snel en vakkundig realiseren.

MBS is volledig gecertificeerd volgens KOMO en Kiwa keurmerk en CE markering. Voor jouw als klant betekent dit een stukje zekerheid over de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van de betonplaten en andere producten die je in ons assortiment vindt.

Indien je meer wilt weten over de kosten van bijvoorbeeld het aanleggen van een erfverharding door middel van onze betonplaten, adviseren wij je eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. We geven je graag helder advies en maken inzichtelijk op welke wijze het totale kostenplaatje tot stand komt.

De zogenaamde Stelconplaten zijn in wezen gewone betonplaten zoals MBS Beton deze ook produceert. Het woord Stelcon in stelcon platen is echter een merknaam, die dusdanig bekend is dat men het wel eens over stelcon platen heeft als synoniem voor een betonplaat. De eigenschappen en kenmerken van de stelcon platen zijn echter hetzelfde als die van de overige producenten in de industrie. MBS Beton levert diverse soorten betonplaten van de hoogste kwaliteit die als vervanging voor de originele stelconplaten ingezet kunnen worden.

Of je een gladde betonplaat of een betonplaat met structuur nodig heeft is afhankelijk van de toepassing waarvoor je de betonplaten zult gaan gebruiken. De structuren die aangebracht worden op betonplaten hebben een duidelijke functie, namelijk het voorkomen van gladheid van een betonplaat. Indien je afvraagt wat voor jouw de beste keuze is op dit vlak, kun je ons altijd even contacteren. We geven je graag vrijblijvend advies over het type betonplaat dat het beste zal aansluiten op jouw toepassing.

Zo nu en dan merken wij dat klanten op zoek zijn naar gebruikte betonplaten of zogenaamde betonplaten b keus. We raden echter ten zeerste aan eerst een specialist te raadplegen alvorens gebruikte betonplaten aan te schaffen voor jouw project. Het kan immers zo zijn dat de gebruikte betonplaten beschadigingen hebben opgelopen waardoor zijn niet meer bestand zijn tegen de aslasten waarvoor zij oorspronkelijk geproduceerd zijn. Indien je vragen hebt over het aanschaffen en gebruiken van gebruikte betonplaten of betonplaten b keus kun je contact met ons opnemen voor eerlijk en vrijblijvend advies.

Betonplaten kunnen worden ingezet voor een veelzijdig aantal manieren van toepassing. Over het algemeen wordt een betonplaat ingezet om te zorgen voor een verharding van de ondergrond. Een hoogwaardig kwaliteit betonplaat kan een oplossing zijn voor problemen met schuifkrachten en verzakkingen die vaak voorkomen op een onverharde ondergrond zoals zand.

Een goede ondergrond met een sterk opgebouwd zandbed is van belang om uw terrein bestand te maken tegen verzakkingen.

In contact komen met MBS kan zowel telefonisch (035 588 18 39) als via e mail (info@mbsbeton.nl).

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.