Graanelementen

Flexibele keerwanden voor opslag van graan

Bij MBS Beton vind je graanelementen van de allerhoogste kwaliteit. Deze keerwanden, ook wel CTGRA-keerwanden of graanelementen genoemd zijn de perfecte oplossing voor het realiseren van een grote en flexibele opslagcapaciteit voor bijvoorbeeld jouw graan-, aardappel- of uienoogst. Een flexibele opslagcapaciteit biedt je de ruimte om jouw granen of andere gewassen elke oogst weer netjes in te delen op soort, kwaliteit en oogstmoment. De graanelementen zijn makkelijk te verplaatsen en zijn voorzien van handige eigenschappen die hen de ideale oplossing maken voor de opslag van jouw oogst.

Wil je meer informatie over de graanelementen van MBS Beton en hun mogelijke toepassingen? Klik hieronder om verder te lezen.

Categorieën

Graanelementen

vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wens je een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die je graag verder helpen.

Graanelementen van MBS Beton

De graanelementen van MBS Beton worden ook wel CTGRA-keerwanden genoemd. Dit type keerwand is een dubbele keerwand met een voet die aan beide kanten een helling heeft. Door deze helling blijft er geen graan op de voet liggen en kan de oogst eenvoudig uit het vak gehaald worden zonder beschadiging van de graanelementen. De graanelementen zijn verkrijgbaar in een hoogte van 300 en 400 cm en kunnen door middel van een uitsparing voor de heftruck eenvoudig verplaatst worden. Door de tand- en groefverbinding sluiten de elementen vervolgens weer netjes op elkaar aan.

Meer weten over de mogelijkheden van onze graanelementen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

4.5 / 5.0
5/5
DennisBuiter beton
Lees verder
Wij kenden MBS alleen oppervlakkig. Omdat er bepaalde keerwanden bij een ander leverancier niet leverbaar waren, kwamen we met elkaar via de vertegenwoordiger in gesprek. Dit eerste gesprek verliep naar wens van beide zijden. Wanneer wij informatie willen hebben over de voorraad, nemen wij contact op met Soest, waar we dan gelijk antwoord krijgen. Voorraad, dus snelle levering is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen we zaken doen. Verder hebben we tot op heden nog geen spijt van onze afname.
Cees NettenTuinontwerpburo
Lees verder
Er wordt op een prettige manier meegedacht en gecommuniceerd. De levering was snel en werd volgens planning afgeleverd. Keerwanden zijn mooi glad en maatvast en inschuif systeem zorgt ervoor dat ze zuiver te plaatsen zijn. Prijs / kwaliteit is prima. Volgende keer zeker weer bestellen bij MBS Beton.
Willem de VriesBUMA Handel
Lees verder
BUMA Handel doet al jaren zaken met MBS beton. We kunnen met de MBS keerwanden zowel onze agri als onze infra klanten bedienen. We kunnen vlot schakelen door de korte lijnen met verkoop en planning. Waar gehakt wordt vallen ook wel eens spaanders. Maar als het al eens fout gaat, komen we hier met elkaar altijd weer uit.
Avezaat
Lees verder
De korte lijnen en het vakkundige advies van Oscar zorgen ervoor dat wij het een zeer prettige samenwerking vinden.

Sterke samenwerkingen, tevreden klanten

Veelgestelde vragen over Graanelementen

MBS Beton is al meer dan 20 jaar een autoriteit op het vlak van keerwanden, graanelementen en andere diverse betonproducten voor zowel agri als infra sector. Dat wij beschikken over de nodige ervaring om jouw project tot een succes te maken, blijkt uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar uitgevoerd hebben. Gedurende de jaren hebben we dan ook vele leuke samenwerkingen gehad, waaraan we een mooi netwerk van onder andere lokale hoveniers en grondwerkers hebben overgehouden. Door deze samenwerkingen kunnen we snel handelen en is jouw silo geplaatst voor je het weet.

MBS is volledig gecertificeerd volgens KOMO en Kiwa keurmerk en CE markering. Voor jouw als klant betekent dit een stukje zekerheid over de hoge betonkwaliteit en langere levensduur van de betonplaten, vloerplaten, graanelementen, keerwanden en andere betonproducten die je in onze webwinkel of brochure vindt.

In contact komen met MBS kan zowel telefonisch (035 588 18 39) als via e mail (info@mbsbeton.nl).

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.