Sleufsilowanden

Hoge kwaliteit wanden voor een scherpe prijs

MBS Beton levert sleufsilowanden van hoge betonkwaliteit. Onze wanden kunnen ingezet worden voor diverse doeleinden, maar zijn in het bijzonder geschikt voor het realiseren van sleufsilo’s voor toepassing in de agri sector. De hoge kwaliteit van ons beton helpt aantasting van de betonnen elementen voorkomen. Je kunt bij MBS terecht voor gedegen advies en professionele uitvoer van de realisatie van jouw project.

Benieuwd hoe sleufsilowanden van MBS Beton een oplossing kunnen bieden voor jouw project? Klik hieronder voor meer informatie.

Categorieën

L-wanden CLAGRI

L-wanden CLF10GS

L-wanden CLF10G / CLF12G

L-wanden KL-XXX

T-wanden CTAGRI

U-wanden CUAGRI

vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wens je een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die je graag verder helpen.

Verschillende uitvoeringen sleufsilowanden

MBS Beton beschikt over een breed aanbod sleufsilowanden in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Welke wanden geschikt zijn om de beste oplossing voor jouw project te realiseren is afhankelijk van jouw wensen. Hieronder leggen we meer uit over de verschillende uitvoeringen sleufsilowanden en hun eigenschappen. Voor overige vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Enkelkerende sleufsilowanden of L keerwanden

Enkelkerende sleufsilowanden noemen we ook wel L keerwanden. Aangezien deze sleufsilowand maar aan één kant een voet heeft, kan deze ook maar van een kant worden belast.

Dubbelkerende sleufsilowanden of T keerwanden

Dubbelkerende sleufsilowanden worden ook wel T keerwanden genoemd. Deze sleufsilowanden beschikken over een voetstuk in de vorm van een T, met dus aan beide kanten van de wand een voet. Zodoende hebben deze wanden voldoende stabiliteit om van beide kanten belast te worden, waardoor ze uitermate geschikt zijn om te worden toegepast voor de realisatie van meerdere sleufsilo’s naast elkaar.

Hoekwanden

Voor alle betonnen sleufsilowanden die wij aanbieden zijn ook alle mogelijke hoekwanden beschikbaar. Deze sluiten naadloos aan op de verschillende sleufsilowanden die wij aanbieden. Zo kun je deze hoekwanden gebruiken om een hoek toe te voegen aan jouw sleufsilo.

Meer weten over de mogelijkheden van onze sleufsilowanden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

4.5 / 5.0
5/5
DennisBuiter beton
Lees verder
Wij kenden MBS alleen oppervlakkig. Omdat er bepaalde keerwanden bij een ander leverancier niet leverbaar waren, kwamen we met elkaar via de vertegenwoordiger in gesprek. Dit eerste gesprek verliep naar wens van beide zijden. Wanneer wij informatie willen hebben over de voorraad, nemen wij contact op met Soest, waar we dan gelijk antwoord krijgen. Voorraad, dus snelle levering is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen we zaken doen. Verder hebben we tot op heden nog geen spijt van onze afname.
Cees NettenTuinontwerpburo
Lees verder
Er wordt op een prettige manier meegedacht en gecommuniceerd. De levering was snel en werd volgens planning afgeleverd. Keerwanden zijn mooi glad en maatvast en inschuif systeem zorgt ervoor dat ze zuiver te plaatsen zijn. Prijs / kwaliteit is prima. Volgende keer zeker weer bestellen bij MBS Beton.
Willem de VriesBUMA Handel
Lees verder
BUMA Handel doet al jaren zaken met MBS beton. We kunnen met de MBS keerwanden zowel onze agri als onze infra klanten bedienen. We kunnen vlot schakelen door de korte lijnen met verkoop en planning. Waar gehakt wordt vallen ook wel eens spaanders. Maar als het al eens fout gaat, komen we hier met elkaar altijd weer uit.
Avezaat
Lees verder
De korte lijnen en het vakkundige advies van Oscar zorgen ervoor dat wij het een zeer prettige samenwerking vinden.

Veelgestelde vragen over Sleufsilowanden

MBS Beton is al meer dan 20 jaar een autoriteit op het vlak van sleufsilowanden en andere diverse betonproducten voor zowel agri als infra sector. Dat wij beschikken over de nodige ervaring om jouw project tot een succes te maken, blijkt uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar uitgevoerd hebben. Gedurende de jaren hebben we dan ook vele leuke samenwerkingen gehad, waaraan we een mooi netwerk van onder andere lokale hoveniers en grondwerkers hebben overgehouden. Door deze samenwerkingen kunnen we snel handelen en is jouw silo geplaatst voor je het weet.

MBS is volledig gecertificeerd volgens KOMO en Kiwa keurmerk en CE markering. Voor jouw als klant betekent dit een stukje zekerheid over de hoge betonkwaliteit en langere levensduur van de betonplaten, vloerplaten, sleufsilowanden en andere betonproducten die je in onze webwinkel of brochure vindt.

Sleufsilowanden zijn keerwanden van beton die gebruikt worden om een sleufsilo te bouwen. Een sleufsilo is een omheining van keerwanden die aan een zijde open is. Deze omheining kan dienen als mestopslag, voeropslag of opslag voor andere grondstoffen die gebruikt worden voor toepassingen in het boeren bedrijf.

In contact komen met MBS kan zowel telefonisch (035 588 18 39) als via e mail (info@mbsbeton.nl).

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.