De MBS holding bestaat uit de volgende 6 BV's:

MBS Beton

MBS Beton, ‘Uw keerwandspecialist’, is onderdeel van de MBS holding. Wij produceren diverse prefab betonproducten waaronder:

Daarnaast zijn wij leverancier van het Silage Safe afdeksysteem voor sleufsilo’s.

MBS Beton richt zich zowel op de infra als op de agrarische sector. De kracht van MBS Beton zit hem in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

Binnen de agrarische sector levert MBS Beton complete sleufsilo’s. Gezien het groot aantal type sleufsilowanden hebben wij voor iedere toepassing de juiste oplossing. Tevens is MBS Beton de juiste partij voor u als het gaat om erfverharding, verharding voor sleufsilo’s en opslagterreinen en kavelpaden. Wij realiseren zowel kleine mestopslagen als grote sleufsilo-opstellingen.

Ook binnen de infrasector zijn tal van mogelijkheden als het gaat om de toepassing van keerwanden. Hierbij kunt u denken aan hellingbanen, gemeentewerven en grondkerende constructies binnen de infra, eventueel geschikt voor zwaar verkeer. Ook kunnen wij u vloerplaten aanbieden welke geschikt zijn voor zwaar verkeer. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij keerwanden leveren in de door u gewenste kleur en met patroon of met de zichtzijde voorzien van een structuur.

Kijk bij producten voor meer informatie.

MBS Betontrappen en Speciaalproducten

MBS Betontrappen en Speciaalproducten produceert een breed scala aan betontrappen, zowel maatwerk als standaardtrappen. Voor het creatief ontwerpen, construeren, tot in detail uittekenen, produceren en op de bouwplaats leveren van alle soorten betontrappen bent u bij hen aan het juiste adres. Naast betontrappen levert MBS Betontrappen en Speciaalproducten prefab bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen en diverse andere prefab betonelementen. Allerlei voorzieningen zoals schroefhulzen, verwarmingsslangen en electra, kunnen gemakkelijk ingestort worden. De optionele antislipstructuur in het betonoppervlak geeft het betonelement de gewenste structuur en stroefheid.

Omdat elk bouwproject uniek is, worden alle geprefabriceerde onderdelen uitgetekend en berekend. De uitwerking van de detaillering van de betontrappen en andere prefab betonelementen wordt door MBS Betontrappen en Speciaalproducten zelf verzorgd. Maatwerk is de garantie voor een perfecte aansluiting op uw individuele wensen. U kunt echter ook kiezen voor een standaardtrap die snel en voordelig verkrijgbaar is. De productie van de betontrappen en overige prefab betonelementen vindt plaats op onze productielocatie in Vianen (MultiBeton).

Meer informatie vindt u op de website van MBS Betontrappen en Speciaalproducten.

MBS Cascobouw

MBS Cascobouw biedt u een breed scala aan mogelijkheden in de ruwbouwfase van een project binnen de cascobouw. MBS Cascobouw neemt een vooraanstaande positie in bij de productie en montage van diverse voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonelementen voor de bouw van casco’s. Zij leveren en monteren betoncasco’s voor onder andere zorginstellingen, scholen en universiteiten, bedrijfspanden en appartementencomplexen. Daarnaast zijn zij in het bijzonder actief binnen de sportwereld waar ze prefab zwembaden en casco’s voor topsportlocaties leveren. MBS Cascobouw is één van de weinige betonbouwers die een totaalconcept op de markt kan zetten en zelf kan monteren. Daarbij wordt de engineering van het betoncasco zelfstandig uitgevoerd onder minimaal categorie 5 van de Kiwa criteria 73-06.

De productie van de betoncasco’s vindt plaats op de productielocatie in Vianen (MultiBeton). De prefab betonconstructies kunnen op de productielocatie worden voorzien van allerlei voorzieningen. Hierbij kan gedacht worden aan installaties, kozijnen en betonkernactivering. Het instorten van dergelijke voorzieningen vindt plaats in nauw overleg met de betrokken onderdelenleveranciers binnen de ruwbouw. Dit maakt MBS Cascobouw tot een efficiënte projectmanager in grote en kleinere betonbouwprojecten.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Cascobouw.

MBS Hybrid Casco

MBS Hybrid Casco is sinds 2013 actief binnen de grondgebonden woningbouw en realiseert jaarlijks +/- 1.500 grondgebonden woningen. Vanaf 2020 moeten alle woningen verplicht energieneutraal worden gebouwd. MBS Hybrid Casco speelt hier nu al op in met een voordelig en snel gebouwd betoncasco dat is voorzien van alle moderne technische innovaties. Kozijnen met driedubbel glas worden in onze fabriek in Vianen (MultiBeton) al ingestort om luchtdichtheid te garanderen en montagekosten op de bouw te besparen. In de vloeren en wanden worden leidingen gestort waardoor het betoncasco thermisch geactiveerd wordt en comfortabel en duurzaam verwarmd en gekoeld kan worden. Zoveel mogelijk installatiewerk kan op de fabriek worden uitgevoerd om faalkosten op de bouw te reduceren.

In 2015 heeft MBS Hybrid Casco het Prefab Plus woningbouwsysteem geïntroduceerd. Het Prefab Plus Systeem staat voor volledig geprefabriceerde woningen voorzien van alle installaties (cv, ventilatie en electra) welke op de bouwplaats enkel nog gemonteerd hoeven te worden. Het bouwen van woningen volgens het Prefab Plus Systeem start met de gewenste specificaties van de aannemer. Het systeem biedt ruime mogelijkheden. MBS Hybrid Casco neemt de complete engineering, constructie, electra, luchtbehandeling, verwarming en watervoorziening van het casco op zich. Vervolgens wordt de gehele woning op maat geproduceerd inclusief binnenwanden met binnendeurkozijnen en eventuele binnendeuren. De vloeren, gevels en wanden worden in de fabriek voorzien van ingestorte ventilatiekanalen, leidingen met bedrading en vloerverwarming. Op de bouwplaats zorgt de montageploeg van MBS Hybrid Casco voor de koppeling van zowel de wanden en vloeren als de installaties. Binnen acht uur staat de complete woning inclusief binnenspouwbladen voor- en achtergevel, binnenwanden, ventilatiesysteem, de elektrische installatie, het cv-systeem, loodgieterswerkzaamheden, trappen en gevlinderde vloeren en binnenwanden.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Hybrid Casco.

MBS Kelderbouw

MBS Kelderbouw, specialist in prefab kelders, biedt zakelijke bouwers en particuliere opdrachtgevers innovatieve ruimtelijke ondergrondse oplossingen. MBS Kelderbouw is gespecialiseerd in het leveren van betonkelders op maat variërend van prefab woonhuiskelders onder nieuwbouw en ondergrondse uitbreidingen van bestaande woningen tot grote parkeergarages onder appartementencomplexen in de binnenstad. Zij verzorgen het gehele bouwtraject inclusief ontwerp, de vooronderzoeken, alle noodzakelijke geotechnische advisering, het maken van de monitoringsplannen (risicobeheersing), de gegarandeerd waterdichte plaatsing op de bouwplaats inclusief de paalfundering, het grondwerk en de bronbemaling. Hierbij bewaken ze de voortgang van het voorbereidings- en uitvoeringstraject.

MBS Kelderbouw levert zowel prefab kelderwanden en prefab kelderbakken als gestorte kelders. Specialiteit is echter de MBS Afzinkkelder®. Een (geïsoleerde) afzinkkelder van MBS Kelderbouw kan in veel gevallen het gebruik van damwanden reduceren of zelfs geheel overbodig maken. Hierdoor is bouwen op de erfgrens mogelijk en bouwt u met het minste risico op schade.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Kelderbouw.

MBS Infra

MBS Infra is gespecialiseerd in het produceren en leveren van diverse prefab betonproducten voor de infrasector en industrie. Wij produceren onder andere prefab randelementen, voorzetwanden, liggers, balken, brugdekken en stootplaten. Deze hoogkwalitatieve betonproducten worden op onze productielocatie (MultiBeton) geproduceerd. Wij produceren niet enkel in serie, ook specials behoren bij ons tot de mogelijkheden.

MBS Infra ontzorgt haar klanten door in de aanbestedings- of ontwerpfase reeds met u in gesprek te gaan. Met onze kennis en ervaring leveren wij op basis van uw programma van eisen een optimaal prefab betonproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie vindt u op de website van MBS Infra.

MultiBeton

MultiBeton produceert aan de Limiet 23b te Vianen een breed scala aan betonproducten. In 2013 is deze nieuwe fabriek volledig in gebruik genomen. Cascowanden, kelderwanden, speciale keerwanden, vloerplaten en betontrappen worden onder KOMO-keurmerk geproduceerd en voorzien van een CE-keurmerk.

Met de flexibele indeling van de fabriek en een team van vakkundige betonspecialisten is ieder betonproduct snel leverbaar en is maatwerk geen probleem. Het teken- en rekenwerk vindt op het kantoor van MultiBouwSystemen in Soest plaats.

In de fabriek staan meer dan vijftig stalen tafels. Op de verwarmde stalen tafels kunnen per dag meerdere elementen geproduceerd worden. Ook wordt gebruikgemaakt van speciale maatwerkmallen waarin betonproducten zoals gedraaide betontrappen, balken en bordessen op maat worden geproduceerd. Naast deze maatwerkmallen zijn er standaardmallen aanwezig voor de snelle en goedkope productie van eenvoudige rechte steektrappen en keerwanden. Sinds 2014 kunnen we ook voorgespannen vloeren en balken produceren. De ligging van de fabriek aan het Merwedekanaal is ideaal voor het transport van grote elementen.

Meer informatie vindt u op de website van MultiBeton.

Vacatures

Bekijk alle vacatures van de MBS Holding op onze vacature pagina.

Downloads

Download de belastingschema's van onze keerwanden en onze productcertificaten.

MBS Beton & sociale media

Laatste MBS Beton tweets

MBS Beton Nieuwsbrief

Bekijk onze afgelopen nieuwsbrieven of schrijf u hieronder in:

Video: Broeibreker

Bekijk hoe de Broeibreker u kan helpen om voederwaardeverliezen tijdens het kuilproces te beperken.

Video: Silage Safe

Bekijk het interview met melkveehouder Xavier Renard over zijn ervaringen met het Silage Safe afdeksysteem.

Bekijk ons YouTube kanaal voor al onze video publicaties.

Levering en plaatsing Bonda silo’sOpslag stortgoederen in loods TerheijdenRealisatie schaapskooi in Weiteveen (Drenthe)Tevreden melkveehouder neemt tweede Silage Safe afdeksysteem in gebruikUitbreiding Silage Safe afdeksystemenArbeidsverlichting door het Silage Safe afdeksysteemMelkveebedrijf Van Velthoven breidt uit met sleufsilo’s en mestbakDrie nieuwe sleufsilo’s voor melkgeitenbedrijfOeverzwaluwwanden LutkemeerpolderGrote opslag voor biomassa vergistingsinstallatie in BemmelTwee nieuwe sleufsilo’s voor geitenhouderijMestbak voor melkveehouder HinnaardKeerwanden voor grondkering in StaphorstNieuwe sleufsilo geleverd in DrontenNieuwe sleufsilo voor melkveebedrijf PoodtSleufsilo en aardappelopslagVierde sleufsilo met Silage Safe afdeksysteemDrie nieuwe sleufsilo’s in OverasseltSleufsilo's en Silage Safe afdeksysteem in TholenComposteerbak van Greenline wandenStrakke sleufsilo in LelystadTopplaten voor toekomstige sleufsilo in WoerdenMestsilo voor manege Den GouberghKavelpad van MBS topplaten in Almkerk voor weidegangGrote sleufsilo in Heusden gereed voor grasseizoenMBS Beton levert nestelwanden voor oeverzwaluwenKeerwanden voor een strakke opslagKeerwanden voor mestbakOpslag ten behoeve van mestscheiderSleufsilo met Silage Safe afdeksysteem voor opslag CCMVier sleufsilo’s voor melkgeitenhouderijTweede Silage Safe afdeksysteem voor melkveebedrijf LazeromsHoge wanden voor flexibele opslagNieuwe sleufsilo voor vof BootsmaVoormalig melkveehouder kiest voor groenSilage Safe afdeksysteem tijdbesparend voor maatschap Van GosligaTwee sleufsilo’s voor nieuwbouw in PanningenNieuwe sleufsilo voor Mts. van WijkSleufsilo en afdeksysteem voor Mts. FuiteTweede sleufsilo in NoordhornVaste mestopslag in HoltenNieuwe sleufsilo voor Puurveen MelkveeStrakke sleufsilo met asfalt in WinterswijkNieuwe sleufsilo voor veehouder in BoornbergumNieuwe sleufsilo voor veehouderijbedrijf NoorlanderSleufsilowanden in bijzondere kleur voor PonyparkCityMBS Beton levert oeverzwaluwwanden voor Het Groninger LandschapZes sleufsilo's gerealiseerd in BrummenVloerplaten voor uitbreiding boomkwekerij ZundertVloerplaten voor Agruniek RijnvalleiMelkveebedrijf Schellekens gaat bij uitbreiding voor groenAgricon Grove vloerplaten voor manege in DordrechtKeerwanden voor opslagmogelijkheid in paardenstal in SliedrechtEén sleufsilo geplaatst bij melkveebedrijf Van der GunMBS Beton realiseert opslagmogelijkheden bij nieuwe schaapskooi in LoenenDhr. Zeeuw uit Schipluiden gaat voor groenTwee nieuwe sleufsilo’s voor dhr. de Jong in VeenhuizenOok melkveebedrijf Leijzer gaat voor gemak en kwaliteit met Silage SafeTwee sleufsilo's gerealiseerd in SellingenVijf sleufsilo's bij Otten-van Beers in Waalre gerealiseerdKeerwanden, vloerplaten en waterput voor dhr. Hessels uit WittelteVaste mestopslag en uitbreiding sleufsilo's bij dhr. Lansmann in Bad BentheimGreenline sleufsilo's in MaarsbergenZes sleufsilo's bij fam. Kimenai in Dongen geplaatstEerste sleufsilo bij Mts. Liebrecht geplaatstDerde sleufsilo geplaatst bij De Bie in ZeistDerde sleufsilo geplaatst bij Peek in BunnikNieuwe sleufsilo's bij Ten Klooster in RuinerwoldKeerwanden toegepast bij overdekte opslagVoeropslag te Nieuwleusen4 sleufsilo’s op de terp in WaspikMestplaat bij Dijkshoorn in ZevenhuizenNieuwe sleufsilo’s voor De Wit uit Erichem.Sleufsilo's in DeurneVoeropslag voor varkenshouderij Beulink BVDerde silo reeds geplaatst in Spanbroek.Bij Fam. Van den Kieboom te Breda staan de sleufsilowanden er weer netjes bij.3 nieuwe sleufsilo’s voor Van de VenneOok Kleinjan’s Aardappelhandel BV past keerwanden toe voor opslagUitbreiding bij Fam. G. Lansmann in Bad Bentheim gerealiseerdSleufsilo’s geplaatst in BiddinghuizenBij Admiraal in Sijbekarspel is de 2e silo geplaatstSleufsilowanden geplaatst in Alphen.Bij MTS Goossens te Heerle is ook een nieuwe silo geplaatst.Sleufsilowanden voor vaste mestopslagBij Van Enckevort in Kelpen-Oler zijn deze week 3 sleufsilo’s gerealiseerd.Keerwanden voor Van PoppelNieuwe sleufsilo's voor Van IttersumSleufsilowanden geplaatst in Bergen op Zoom.Bij Loonbedrijf Van Kuijk zijn de eerste wanden geplaatst.Prefab betonplaten, prima verharding.Nieuwe sleufsilo geleverd te Tull en t Waal.Ook in Deurne staan de sleufsilowanden weer op hun plaats.Keerwanden geleverd te FijnaartBij Kooyman te Steenderen is de derde sleufsilo geplaatstNieuwe sleufsilo voor fam. Griffioen–OudejansNieuwe sleufsilo bij MTS Huigen.Nieuwe sleufsilo's in Tubbergen gerealiseerd.Voorbereidingen zijn getroffen voor een goede basis voor sleufsilo’sBij Van de Linden staan de nieuwe silo's er weer netjes bij.Uitbreiding bij Van Zuylen te BreukelenNieuwe sleufsilo’s in Zuid-BeijerlandKeerwanden als basis voor overkapte opslag voor stro en mestNieuwe sleufsilo's voor Admiraal te Sijbekarspel.Mooie impressie van gerealiseerd project te Steenderen.Flexibele opslagcapaciteit op een snelle manier realiseren, dat kan ....Uniek project in OudemirdumSleufsilowanden in Cothen keren de kuilCUAGRI–wanden, een mooie “tussenoplossing” bij het realiseren van voeropslagNieuwe sleufsilo’s gerealiseerd in RiethovenNieuwe sleufsilo’s voor MTS Vermeeren – Frijters te RijsbergenNieuwe sleufsilo's voor fam. Reijm te Dronten.MBS Beton brengt sleufsilo aan in Kapelle.Keerwanden voor opslag van cacaoMelkveebedrijf Bertens uit Chaam kiest voor de producten van MBS Beton bvProject te Balgoij wordt uitgebreid met vierde sleufsilo van MBS BetonGemakkelijk te verplaatsen tussenwand voor de hoogste flexibiliteitOplevering 2e fase biogasinstallatie te DuitslandDoor MBS Beton geleverde sleufsilowanden in Den Hout maken sleufsilo compleet.MBS Beton levert sleufsilowanden in Zegge, nabij RoosendaalDrietal sleufsilo's te Bergeijk geleverd en geplaatst door MBS BetonDe sleufsilowanden en vloerplaten van MBS Beton vormen mooi geheel te ZeistSleufsilo te Noordhorn gerealiseerd met vloerplaten en sleufsilowanden van MBSMet klinkers verharde sleufsilo te StaphorstEen complete sleufsilo inclusief silo voor bijproducten te DalenMBS levert sleufsilowanden van 2, 3 en 4 meter hoog te MoerstratenDoor MBS gerealiseerde sleufsilo te FrieschepalenEen broeibak realiseren? ...met keerwanden? Ja, dat kan!In Hichtum te Friesland heeft MBS meerdere sleufsilo's gerealiseerd.Door MBS geleverde en geplaatste keerwanden in een hal te Holwerd.Complete sleufsilo's en terreinverharding met producten van MBS.In Duitsland geleverde afgeschuinde sleufsilowanden.Sleufsilowanden? Asfalt? Een complete sleufsilo van MBS Beton.Verschillende sleufsilo's met eenzelfde afschuining.Uw perfecte kuil gerealiseerd met keerwanden van MBS Beton.Sleufsilo flexibel indelen met keerwanden en stapelblokken.Keerwand met steunbeerconstructie geleverd in Witmarsum.In Warmenhuizen heeft MBS Beton een tweetal sleufsilo's geraliseerd.Kosten besparen? Sleufsilowanden rondom uw bestaande mestplaat!Complete sleufsilo? Levering en plaatsing door MBS Beton. Zo ook te Bornwird.Melkveebedrijf de Brouwer heeft twee sleufsilo's met steunbeerconstructie.Voorkom schade aan vloerplaten bij plaatsen sleufsilowanden. Gebruik rijplaten.Heerhugowaard. MBS Beton realiseert complete sleufsilo's.Sleufsilowanden met afschuining geleverd aan Terpstra te Ezinge.Door MBS Beton gerealiseerde sleufsilo in Lathum.Betontrap in U-vormige elementen? Heipalen en een betonzaag zijn voldoende.In Culemborg wordt gewerkt aan het klaarmaken van de nieuwe sleufsilo's.In Garminge realiseert de heer De Boer een opslag in een nieuwe hal.In Wilp realiseert MBS Beton een aanvulling op de eerder geleverde sleufsilo'sPrachtige paardenbak, omgeven door keerwanden, in de provincie Drenthe.Sleufsilo naast bestaande hal in Creil.Agruniek Rijnvallei in Doetinchem kiest voor sleufsilo van MBS BetonKeerwanden MBS Beton ter bescherming.MBS Beton zorgt voor levering en plaatsing van de sleufsilo's in Ophemert.Oud Gastel vormt het decor van meerdere sleufsilo'sMBS Beton levert sleufsilo in Vijfhuizen.Op een goedkope manier een sleufsilo voor bij- en/of restproducten?Meerdere sleufsilo's bij Lekkerkerker te Montfoort.Prefab betonnen vloerplaten en sleufsilowanden vormen een strakke oplossing.Realiseren van opslag in bestaande hal met keerwanden van MBS Beton.Keerwanden van 4 meter hoog vormen opslag te WanroijIn Zuidoost-Beemster plaatst MBS Beton de sleufsilowanden direct vanaf de wagen.Agruniek Rijnvallei kiest voor een sleufsilo van MBS Beton.Tweetal sleufsilo's gerealiseerd in Ermelo.Voor Koster te Kapelle zorgde MBS Beton voor levering en plaatsing van mestsilo.Sleufsilo's in prachtig landschap.11 sleufsilo's en onderbouw van de stal met keerwanden van MBS BetonShovels en trekkercombinatie op metershoge sleufsilo voor biogasindustrie.Realisatie prefab betonnen mestsilo te Flevoland.Dubbele sleufsilo in Groningen naast twee eerder gerealiseerde mestsilo's.Garnalenboerderij gerealiseerd middels keerwanden.In Groningen draagt MBS zorg voor oplevering van de complete sleufsilo.Hockeyvereniging te Zeeland kiest voor keerwanden MBS Beton.Plaatsing sleufsilo's door MBS Beton.Levering viertal prachtige sleufsilo's door MBS Beton in Brabant.Wand van 3 meter hoog voor opslag zorgt tevens voor afscheiding perceel.