Over ons

Ons team

Over ons

MBS is een familiebedrijf. Opgericht in 2000 door Eric van Schaik en zijn zwager Wim van Looijengoed. Een familiebedrijf met de kernwaarden; ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en gericht op kwaliteit. Hier wordt door onze medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken we aan prachtige projecten in heel Nederland.

MBS Beton, jouw keerwandspecialist, is onderdeel van de MBS Groep. MBS Beton richt zich zowel op de infra als op de agrarische sector. De kracht van MBS Beton zit hem in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

Video afspelen

Samenwerking MBS Beton en CBS Beton

MBS & CBS Beton is de gezamenlijke productielocatie van MBS Beton uit Soest (Nederland) en CBS Beton uit Wielsbeke (België). De bedrijven hebben reeds tien jaar een samenwerkingsverband waarbij MBS Beton de Nederlandse markt behartigt en CBS Beton zich richt op de Belgische en Duitse markt. In het voorjaar van 2014 is de nieuwe productielocatie van beide betonleveranciers in Emmen in gebruik genomen.

Productie argarische sector

Onder de naam MBS & CBS Beton worden in Emmen prefab betonproducten voor moderne stallenbouw geproduceerd. Daarnaast produceren wij sleufsilowanden welke eveneens binnen de agrarische sector worden toegepast.

Productie infrasector

Voor de infrasector worden door MBS & CBS Beton keerwanden geproduceerd. Onze keerwanden worden onder andere gebruikt voor het realiseren van een opslag, als grondkering en om hoogteverschillen op te vangen. De keerwanden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten en uitvoeringen.

Kwaliteit

en certificaten

Het leveren van uitstekende kwaliteit in combinatie met heldere communicatie staat bij MBS & CBS Beton continu centraal. De benodigde Kiwa en KOMO certificaten en de CE-markering onderstrepen de kwaliteit van onze betonproducten.

Hiernaast vind je onze certificaten welke je kunt downloaden. Voor productspecifieke certificaten, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers.

Duurzaamheid

en maatschappij

Wij zijn onderdeel van de MBS groep en de MBS groep vindt dat ze als bouwer van projecten in de infrasector de maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft om duurzaam te werken. Wij zoeken hierbij de balans tussen mens, milieu en maatschappij. Dit vertaalt zich in de praktijk in het toepassen van nieuwe technieken en materialen en een bedrijfsvoering met oog voor de mens en het milieu.

Onze verantwoordelijkheid:

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.