Stapelblokken

Hoge kwaliteit stapelblokken voor verschillende doeleinden

Met de stapelblokken van MBS Beton realiseer je eenvoudig betonnen constructies zoals scheidingswanden en opslagsilo’s. Deze zware betonblokken kunnen worden geleverd in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van jouw project biedt MBS Beton maten en uitvoeringen die aansluiten op jouw behoeften. Je kunt dan ook bij MBS Beton terecht voor eerlijk en goed advies over onze producten, persoonlijke service en een tijdige levering en plaatsing van onze producten. Zo zijn wij de ijzersterke partner waarop je kunt bouwen.

Wil je meer informatie over stapelblokken van MBS Beton en hun mogelijke toepassingen? Klik hieronder om verder te lezen.

Categorieën

40 breed

80 breed

vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die u graag verder helpen.

Stapelblokken voor toepassing in agri en infra

De hoogwaardige kwaliteit stapelblokken van MBS Beton kunnen gebruikt worden voor zowel tijdelijke toepassingen als permanente oplossingen. De eenvoudige en veelzijdige constructie mogelijkheden die deze blokken bieden maken hen zeer geschikt voor het creëren van silo’s en andere opslagmogelijkheden voor de opslag en agri sector. Ook kunnen de blokken goed worden toegepast in de infra sector, bijvoorbeeld voor het plaatsen van versperringen en blokkades.

Vraag je af of deze veelzijdige stapelblokken een oplossing kunnen bieden voor jouw project? Neem eens persoonlijk contact met ons op, we bespreken dan graag met je de mogelijkheden.

Veschillende uitvoeringen stapelblokken

Om goed te kunnen aansluiten op uw wensen en de eigenschappen van het project waarvoor je stapelblokken in wilt zetten, heeft MBS Beton een divers assortiment aan stapelblokken beschikbaar. De verschillende uitvoeringen hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingen en zijn met name in combinatie uitermate geschikt voor de realisatie van complete bouwwerken zoals opslagsilo’s.

Standaard stapelblokken met noppen

De standaard stapelblokken met noppen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met deze blokken bouw je eenvoudig muren en afscheidingen, die je overigens in een later stadium weer gemakkelijk kunt afbouwen. De blokken kunnen zodoende oneindig hergebruikt worden. Om de constructie toch zo veel mogelijk stevigheid te geven beschikken deze stapelblokken over noppen aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde. Zo klikken de stapelblokken mooi in elkaar en kunnen er geen ongewenste verschuivingen optreden.

Standaard stapelblokken zonder noppen

De standaard stapelblokken zonder noppen worden doorgaans toegepast voor de afwerking van de constructie aan de bovenzijde. De gladde bovenzijde van deze blokken zorgt voor een strakke afwerking van uw muur of silo, die hierdoor ook nog eens beter schoon te houden is. De stapelblokken zonder noppen beschikken wel over uitsparingen aan de onderzijde zodat zij gestapeld kunnen worden op stapelblokken met noppen voor de nodige stabiliteit.

Dakblokken

Dakblokken beschikken over uitsparingen aan de onderzijde waarmee zij gestapeld kunnen worden bovenop de standaard stapelblokken met noppen. Daarnaast beschikt dit speciale soort stapelblok over twee schuine zijdes aan de bovenkant van het blok. Deze stapelblokken worden dan ook gebruikt als ‘dak’ boven op de muren van uw constructie. Het grote voordeel van deze toepassing is dat jouw stortgoederen van de muur zullen afglijden door de schuine zijdes. Hierdoor gaan er geen grondstoffen verloren en is jouw afscheiding gemakkelijk schoon te houden.

Afgeschuinde blokken

De afgeschuinde stapelblokken zijn voorzien van een schuine zijde. Ook deze varianten zijn hierdoor geschikt voor de afwerking van jouw constructie. Omdat er geen materiaal op de schuine zijde van dit stapelblok blijft liggen worden deze blokken gebruikt als geleider voor de stortgoederen die je in de silo op slaat.

Parkeerblokken

De parkeerblokken worden voornamelijk gebruikt in infra toepassingen. Met deze blokken realiseer je eenvoudig een vangrail of ander soort afscheiding voor een weg of parkeerplaats. De parkeerblokken zijn eenvoudig aan elkaar te plaatsen om een langere aaneenschakeling van blokken te creëren. Hiermee zijn de parkeerblokken een uitstekende alternatief voor stapelblokken indien je niet de hoogte in wilt.

De juiste stapelblokken voor jouw project

Vraag je af welke stapelblokken of combinaties van blokken je het best kunt inzetten om jouw project te realiseren? Wij helpen je graag verder met eerlijk en vrijblijvend advies! Neem eens contact met ons op om verder te praten over jouw wensen en welke toepassing van stapelblokken daar de beste oplossing voor kan zijn.

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

4.5 / 5.0
5/5
DennisBuiter beton
Lees verder
Wij kenden MBS alleen oppervlakkig. Omdat er bepaalde keerwanden bij een ander leverancier niet leverbaar waren, kwamen we met elkaar via de vertegenwoordiger in gesprek. Dit eerste gesprek verliep naar wens van beide zijden. Wanneer wij informatie willen hebben over de voorraad, nemen wij contact op met Soest, waar we dan gelijk antwoord krijgen. Voorraad, dus snelle levering is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen we zaken doen. Verder hebben we tot op heden nog geen spijt van onze afname.
Cees NettenTuinontwerpburo
Lees verder
Er wordt op een prettige manier meegedacht en gecommuniceerd. De levering was snel en werd volgens planning afgeleverd. Keerwanden zijn mooi glad en maatvast en inschuif systeem zorgt ervoor dat ze zuiver te plaatsen zijn. Prijs / kwaliteit is prima. Volgende keer zeker weer bestellen bij MBS Beton.
Willem de VriesBUMA Handel
Lees verder
BUMA Handel doet al jaren zaken met MBS beton. We kunnen met de MBS keerwanden zowel onze agri als onze infra klanten bedienen. We kunnen vlot schakelen door de korte lijnen met verkoop en planning. Waar gehakt wordt vallen ook wel eens spaanders. Maar als het al eens fout gaat, komen we hier met elkaar altijd weer uit.
Avezaat
Lees verder
De korte lijnen en het vakkundige advies van Oscar zorgen ervoor dat wij het een zeer prettige samenwerking vinden.

Veelgestelde vragen over Stapelblokken

MBS Beton is al meer dan 20 jaar een autoriteit op het vlak van stapelblokken, betonplaten, keerwanden en andere betonproducten. Dat wij beschikken over de nodige ervaring om jouw project tot een succes te maken, blijkt uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar uitgevoerd hebben. Gedurende de jaren hebben we dan ook vele mooie en succesvolle samenwerkingen gehad, waaraan we een mooi netwerk van onder andere lokale hoveniers en grondwerkers hebben overgehouden. Met ons netwerk kunnen we jouw project snel en vakkundig realiseren.

MBS is volledig gecertificeerd volgens KOMO en Kiwa keurmerk en CE markering. Voor jouw als klant betekent dit een stukje zekerheid over de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van de verschillende stapelblokken en andere producten die in ons assortiment.

In contact komen met MBS kan zowel telefonisch (035 588 18 39) als via e mail (info@mbsbeton.nl).

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.