Waterputten

Betonnen waterputten van de hoogste kwaliteit

Bij MBS Beton vind je betonnen waterputten die inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als betonnen regenwaterput of als put voor opslag van vloeistoffen. Net als onze andere betonproducten zijn ook onze waterputten geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zodoende zijn onze waterputten professioneel belastbaar in zowel agri als infra projecten. Je kunt bij MBS Beton terecht voor eerlijk en goed advies over onze producten, persoonlijke service en een tijdige levering en plaatsing van onze producten. Zo zijn wij de ijzersterke partner waarop je kunt bouwen.

Wil je meer informatie over waterputten van MBS Beton en hun mogelijke toepassingen? Klik hieronder om verder te lezen.

Categorieën

Standaard dekplaat

Versterkte dekplaat

vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die u graag verder helpen.

Waterputten van MBS Beton voor verschillende doeleinden

Onze hoogwaardige waterputten worden ingezet voor verschillende doeleinden. De betonnen putten zijn bijzonder geschikt voor het opvangen en opslaan van regenwater, vuil water en andere vloeistoffen. Dankzij de ronde vorm zijn de prefab waterputten extra stevig en ook beter bestand tegen zijdelingse druk dan vierkante waterputten. De putten zijn standaard voorzien van een gangbaar deksel geschikt voor loopbelasting, maar zijn ook leverbaar met verzwaard deksel geschikt voor verkeersbelasting B125 (licht verkeer).

Indien je vragen hebt over de afmetingen, capaciteit en belastbaarheid van onze waterputten en deksels, adviseren wij je om persoonlijk contact met ons op te nemen. We bespreken dan graag met je de mogelijkheden.

Op zoek naar een betonnen regenwaterput van een bepaalde grootte?

Indien je op zoek bent naar een oplossing voor grotere volumes dan je in ons aanbod vindt, is het goed om te weten dat we door de plaatsing van en aansluitingen tussen meerdere regenputten een oplossing kunnen creëren die aan jouw afmetingen voldoet. Op deze manier is altijd een put leverbaar die voldoet aan de afmetingen en vereisten van jouw project.

Meer weten over het werken met de waterputten van MBS Beton?

Indien je met concrete vragen zit rondom jouw project en de toepassing van waterputten binnen dat project, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien je graag van gedegen advies over wat voor jouw de mogelijkheden zijn.

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten over ons?

4.5 / 5.0
5/5
DennisBuiter beton
Lees verder
Wij kenden MBS alleen oppervlakkig. Omdat er bepaalde keerwanden bij een ander leverancier niet leverbaar waren, kwamen we met elkaar via de vertegenwoordiger in gesprek. Dit eerste gesprek verliep naar wens van beide zijden. Wanneer wij informatie willen hebben over de voorraad, nemen wij contact op met Soest, waar we dan gelijk antwoord krijgen. Voorraad, dus snelle levering is voor ons erg belangrijk, hierdoor kunnen we zaken doen. Verder hebben we tot op heden nog geen spijt van onze afname.
Cees NettenTuinontwerpburo
Lees verder
Er wordt op een prettige manier meegedacht en gecommuniceerd. De levering was snel en werd volgens planning afgeleverd. Keerwanden zijn mooi glad en maatvast en inschuif systeem zorgt ervoor dat ze zuiver te plaatsen zijn. Prijs / kwaliteit is prima. Volgende keer zeker weer bestellen bij MBS Beton.
Willem de VriesBUMA Handel
Lees verder
BUMA Handel doet al jaren zaken met MBS beton. We kunnen met de MBS keerwanden zowel onze agri als onze infra klanten bedienen. We kunnen vlot schakelen door de korte lijnen met verkoop en planning. Waar gehakt wordt vallen ook wel eens spaanders. Maar als het al eens fout gaat, komen we hier met elkaar altijd weer uit.
Avezaat
Lees verder
De korte lijnen en het vakkundige advies van Oscar zorgen ervoor dat wij het een zeer prettige samenwerking vinden.

Veelgestelde vragen over Waterputten

MBS Beton is al meer dan 20 jaar een autoriteit op het vlak van waterputten, keerwanden en andere betonproducten. Dat wij beschikken over de nodige ervaring om jouw project tot een succes te maken, blijkt uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar uitgevoerd hebben. Gedurende de jaren hebben we dan ook vele mooie en succesvolle samenwerkingen gehad, waaraan we een mooi netwerk van onder andere lokale hoveniers en grondwerkers hebben overgehouden. Met ons netwerk kunnen we jouw project snel en vakkundig realiseren.

MBS is volledig gecertificeerd volgens KOMO en Kiwa keurmerk en CE markering. Voor jouw als klant betekent dit een stukje zekerheid over de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van de betonplaten en andere producten die je in onze webwinkel vindt.

Indien je meer wilt weten over de kosten van het plaatsen van een betonnen waterput van MBS Beton, adviseren wij je eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. We geven je graag helder advies en maken inzichtelijk op welke wijze het totale kostenplaatje tot stand komt.

Waterputten kunnen worden ingezet voor een veelzijdig aantal manieren van toepassing. Over het algemeen wordt een waterput ingezet voor de opvang en opslag van regenwater. Maar ook voor het gescheiden opvangen van vuil leidingwater en het opslaan van andere vloeistoffen die je in jouw bedrijf gebruikt zijn de waterputten van MBS Beton zeer geschikt.

Bij uitstek. De putten van MBS worden veel ingezet als betonnen regenwaterput voor het vangen van hemelwater voor later gebruik.

In contact komen met MBS kan zowel telefonisch (035 588 18 39) als via e mail (info@mbsbeton.nl).

Volg MBS Beton

Op social media

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en beurzen op social media.

Download de

MBS brochures

Download hier onze MBS Infra en MBS Agri brochures voor meer informatie.